Skip to main content

Integritetspolicy

Välkommen till nyastecasinon.se. Vi värnar om din integritet och strävar efter att skydda dina personuppgifter i enlighet med gällande dataskyddslagar, inklusive GDPR (General Data Protection Regulation). Denna integritetspolicy förklarar hur vi samlar in, använder, lagrar och skyddar din information när du använder vår webbplats.

Vilken information samlar vi in?

Vi kan samla in följande typer av information om dig:

1. Personlig information: Information som du frivilligt lämnar till oss när du kontaktar oss eller registrerar dig för vårt nyhetsbrev, såsom ditt namn, e-postadress och telefonnummer.

2. Automatiskt insamlad information: Information som samlas in automatiskt när du besöker vår webbplats, inklusive din IP-adress, webbläsartyp, operativsystem, hänvisningssida, besökta sidor och tidpunkt för besöket.

3. Cookies och liknande teknologier: Vi använder cookies och liknande teknologier för att förbättra din användarupplevelse och samla in data om hur vår webbplats används. Läs mer om detta i vår cookiepolicy.

Hur använder vi din information?

Vi använder din information för följande ändamål:

För att tillhandahålla och förbättra våra tjänster: Vi använder din information för att säkerställa att vår webbplats fungerar korrekt och för att förbättra din användarupplevelse.

Kommunikation: Vi använder din kontaktinformation för att svara på dina förfrågningar, skicka nyhetsbrev och marknadsföringsmeddelanden (med ditt samtycke).

Analys: Vi använder automatiskt insamlad information för att analysera trender, administrera webbplatsen, spåra användarnas rörelser och samla demografisk information.

Säkerhet: Vi använder informationen för att skydda vår webbplats och förhindra bedrägeri och missbruk.

Hur skyddar vi din information?

Vi vidtar lämpliga tekniska och organisatoriska åtgärder för att skydda din personliga information mot obehörig åtkomst, förlust, missbruk eller förändring. Detta inkluderar användning av kryptering, brandväggar och säkerhetsprotokoll.

Delning av information

Vi säljer, hyr ut eller delar inte din personliga information med tredje parter, förutom i följande situationer:

Med ditt samtycke: Vi kan dela information med tredje parter om vi har fått ditt uttryckliga samtycke.

Tjänsteleverantörer: Vi kan dela information med betrodda tjänsteleverantörer som utför tjänster för vår räkning, såsom webbhotell, e-postleverantörer och analytiska tjänster. Dessa tjänsteleverantörer får endast använda din information i enlighet med våra instruktioner och för att tillhandahålla tjänster till oss.

Juridiska krav: Vi kan dela information om det krävs enligt lag eller för att svara på rättsliga förfaranden, såsom en domstolsorder eller stämning.

Dina rättigheter

Du har rätt att:

Begära tillgång till dina personuppgifter: Du kan begära en kopia av de personuppgifter vi har om dig.

Rätta felaktig information: Du kan begära att vi rättar eller uppdaterar felaktiga eller ofullständiga uppgifter.

Radera dina uppgifter: Du kan begära att vi raderar dina personuppgifter under vissa omständigheter.

Invända mot behandlingen: Du kan invända mot att vi behandlar dina personuppgifter för direkt marknadsföring.

Begränsa behandlingen: Du kan begära att vi begränsar behandlingen av dina personuppgifter under vissa omständigheter.

Dataöverföring: Du kan begära att vi överför dina personuppgifter till en annan organisation, där det är tekniskt möjligt.

För att utöva dina rättigheter, vänligen kontakta oss.

Ändringar i denna policy

Vi kan komma att uppdatera denna integritetspolicy från tid till annan. Eventuella ändringar publiceras på denna sida och vi uppmuntrar dig att regelbundet granska denna policy för att hålla dig informerad om hur vi skyddar din information.

Kontakta oss

Om du har några frågor om denna integritetspolicy eller hur vi hanterar dina personuppgifter, vänligen kontakta oss.